Данъчни продават бар за 120 000 лв.

Пускат на търг магазин и апартамент в Слънчев бряг

Магазин за промишлено стоки, дневен бар и апартамент в Слънчев бряг бяха обявени за продажба от териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Варна. Причина за мярката е отказът на собствениците да внесат доброволно дължимите близо 400 000 лв. данъци.

Кандидат– купувачите могат да оглеждат крайморските имоти от 16 до 18 август по местонахождение, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 27 август в офиса на териториалната дирекция в Шумен.

120 000 лв. е първоначалната цена на дневния бар. Обектът е с с обща площ от 83,50 кв. м и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие.

Магазинът за промишлени стоки е с предназначение за търговска дейност и заема площ от 35,60 кв. м. Началната тръжна цена за него е 64 000 лева.

Апартаментът се състои от дневна, трапезария с кухненска ниша, спалня, сервизно помещение и тераса, със застроена площ  близо 44 кв. м. Стартовата цена, от която ще започне наддаването за курортното жилище, е 50 122 лева. 

Коментари: 0