GLOBUL подарява екстремно рали преживяване с Крум Дончев

Благодарение на инициативата \"Ти и Крум Дончев в действие\", петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на рали състезателя

248 ~ 2 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков
И тази година GLOBUL организира инициативата "Ти и Крум Дончев в действие", съобщиха от компанията. Благодарение на нея петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на рали състезателя Крум Дончев и да изпитат адреналина от една обиколка в състезателния автомобил на GLOBUL Rally Team.

Потребителите, които желаят да се включат в надпреварата "Ти и Крум Дончев в действие 2013", ще трябва да отговорят на три въпроса, свързани с рали спорта и с екипа на GLOBUL Rally Team. Играта ще е във Facebook и ще продължи до 18 ноември. Всички, които дадат верни отговори на въпросите, ще имат шанс да участват в жребия за спечелването на наградата. Имената на петимата печеливши ще бъдат публикувани на фен-страницата на GLOBUL във Facebook.

Събитието "Ти и Крум Дончев в действие" ще се състои на 23-ти ноември на специално подбран терен между селата Каменица и Петрич, част от отсечка Мирково на Рали Средна Гора. Участниците ще имат възможност да седнат на мястото на Петър Йорданов в новия състезателен автомобил на GLOBUL Rally Team - Ford Fiesta R5, и да изминат една скоростна отсечка заедно с рали шампиона Крум Дончев. Всички присъстващи на събитието ще могат също така да се запознаят лично с екипа на GLOBUL Rally Team, да вземат автографи и да се снимат с отбора.

GLOBUL е номинирана в категорията "Корпоративна социална отговорност" на конкурса "Мистър и Мисис Икономика", организиран от списание "Икономика". Гласуването е на сайта на конкурса и ще продължи до 24 ноември. На 26 ноември победителите в отделните категории ще бъдат обявени на бляскава церемония в Националния исторически музей (НИМ).
ГЛАСУВАЙТЕ за Социално отговорната компания на 2013 г.
Подкрепи Economic.bg