Globul дава 10 билета за мача "Манчестър" - "Реал"

В томболата могат да участват само настоящи абонати на оператора, които са клиенти от минимум три години

248 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Вторият мобилен оператор на българския пазар - Globul организира онлайн игра, в която 10 от настоящите абонати на телекома ще спечелят билет за срещата-реванш от Шампионската лига между английския "Манчестър Юнайтед" и испанския "Реал Мадрид". Мачът е на 5 март 2013 г. Други петима ще получат подписана фланелка на "червените дяволи".

Условието на играта е настоящите абонати да са такива от минимум 3 години и поне веднъж да са преподписали договора си по програмата "Заедно".

Играта ще се проведе от 1 до 18 февруари в специално интернет приложение, достъпно на страницата на оператора във Facebook или на самия сайт на Globul. Желаещите трябва да се регистрират в онлайн формата за участие в играта и да отговорят на три въпроса, свързани със съперничеството между "червените дяволи" и "белия балет" на футболния терен.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 19 февруари чрез жребий измежду всички участници, дали верни отговори на въпросите в играта. Късметлиите ще бъдат уведомени за своята награда чрез телефонно обаждане. Десетимата печеливши ще имат възможност да гледат мача от трибуните на стадион "Олд Трафорд", като в наградата са включени още самолетен билет и нощувка в хотел.

Подкрепи Economic.bg