HTC One S на пазара от утре

Смартфонът се предлага в червен и сив цвят, съобщиха от „Глобул”

Дългоочакваният смартфон HTC One S ще бъде предложен за първи път на пазара от „Глобул”. Устройството работи с двуядрен 1.7 GHz процесор и операционна система Android 4.0 и притежава 4,3-инчов Super AMOLED капацитивен тъчскрийн с 16 милиона цвята, 8-мегапикселова камера с автофокус, LED-светкавица и възможност за едновременно заснемане на видео и снимки с висока дефиниция, както и HDMI-изход за възпроизвеждане на съдържание на телевизор.

Вградената система Beats Audio осигурява изключително качество на звука при възпроизвеждане на музика, филми и игри, а благодарение на последната версия на потребителския интерфейс HTC Sense, потребителите разполагат с бърз, лесен и удобен достъп до предпочитаните функции,  мобилно съдържание и социални мрежи. HTC One S предлага още A-GPS, Bluetooth и Wi-Fi свързаност и FM радио с RDS и има 16 GB вградена памет.

„Глобул” ще предложи HTC One S в черен и сив цвят във всички свои магазини както и магазините на „Германос”, официалните си партньори от 12 юни 2012 г. на цена от 29,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв. 

Коментари: 0