Илияна Йотова: Най-големият "грях" на "Атака" е, че идват на работа

Според нея няма причина да се иска оставката на Цветлин Йовчев

144 ~ 1 мин. четене

"ГЕРБ и лидерът й Бойко Борисов е най-големият рекламен агент на "Атака". Защото той непрекъснато говори за партията на Волен Сидеров и за БСП дали идват на работа, или не. А всъщност ГЕРБ дълго не бяха в парламента, но си получаваха заплатите. Най-големият "грях" на "Атака" е, че идват на работа”, заяви евродепутатът от БСП Илияна Йотова при гостуването си в предаването „На светло” в ефира на Нова Телевизия.

„Парламентът не е заболял до степен, в която трябва да се реже. В момента не съм разтревожена. Големите ми страхове бяха преди 2 месеца. Притеснявах се как ще тръгне парламента. Това, че не се е състоял кворумтри пъти подред, не означава, че има криза. В Италия ситуацията в момента е много по-тежка”, допълни тя.

„Няма никакви причини да се иска оставката на Цветлин Йовчев. Има напрежение спрямо бежанците, но диалогът за тях все още не е започнал. 23 години няма идилия в БСП. Има различни възгледи за начина на работа. Един от най-големите критици на Тройната коалиция не беше Борисов, а собствената ни партия”, категоричен бе евродепутатът от БСП.

Подкрепи Economic.bg