Индийска кино верига стъпи в София

Cine Grand отваря днес първия си мултиплекс в Сити Център, следва Бургас

Снимка: City Center Sofia

488 ~ 1 мин. четене

Индийската кино верига Cine Grand стъпи в София, година след като обяви намеренията си. Първият мултиплекс е в Сити Център София и отвори врати вчера, а от днес вече има редовни прожекции. Стартът е точно в 10,30 ч. днес.

Мултиплексът разполага със 6 зали, оборудвани с изцяло нова техника. Има и ВИП зала - луксозната Tsar Louinge с 32 места. Всяко от тях е удобно кресло с възглавници, одеяло и възможност за хоризонтално положение. За клиентите на ВИП залата на разположение е и кетъринг от бара по време на прожекциите.

Билетите за прожекция в зала "Цар" ще струват между 8 и 14 лв., а като цяло киното разчита на по-ниски цени в сравнение с останалите родни молове. Детските филми може да се гледат на цени от 4-5 лева. Толкова ще струват и прожекциите на филми, които са в афиша повече от 2-3 седмици, както и дневните прожекции. 

Веригата ще разпространява основно холивудски и български продукции, като ще наблегне на местното кинопроизводство. Следващият обект на Cine Grand ще бъде открит през пролетта в Бургас, заявиха от компанията. 

Киносалони Cine Grand има в Индия, Китай и Румъния, в ход е експанзия на източноевропейските пазари.

Коментари: 0