"Колкото повече стоите на власт, толкова по-тежко ще паднете"

Бойко Борисов, лидер на политическа партия ГЕРБ

Цитат на деня:

116 ~ 2 мин. четене

"Колкото повече стоите на власт, толкова по-тежко ще паднете, и за години после няма да ви има". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

 „Петното пак стана известен в обществото. Има много хубаво стихотворение за Петното. Как стана известно това име, сега нашумяло „Петното”? Аз го гледам от една година винаги с Бареков и това го има на всички кадри. Ако той е бил лош човек, как тогава той участваше на всички тези мероприятия и мяташе яйца по нашите митинги, веднъж. През цялото това време, в луксозните коли, които се движи, кой му ги е плащал", допълни Борисов.

"Юни месец ги видях с другото момче - как от самата сграда на Министерски съвет, в присъствието на Орешарски, ми даваха акъл какво трябва да правя. Това вече тяхното минава всякаква наглост. Като погледнете във фейсбук, тези хора как са ми писали месеци наред, те са търсили да провокират подобна среща, защо? Защото някой сега се е уплашил, че те могат да разкажат как са били финансирани тези митинги срещу ГЕРБ", коментира още лидерът на ГЕРБ.

"И сега най-хубавото е изпреварващата атака, сиреч те са били хора на Борисов. Те никога не са били мои хора, това са абсолютни лъжи, където говорят за както и да е финансиране. Идете при протестиращите и всички ще ви кажат, че, който дойде при мен му казвам, аз съм против каквото и да е неспазване на закони и по този начин сваляне на правителството. Референдум - да, с цялата гражданска енергия, комунистите правят това, което те са правили. Точно така те свалиха ГЕРБ от власт-с такива петна и лекета, по този начин ни свалиха и сега се плашат да не прави същото, няма да го направим”, посочи бившият премиер.

Подкрепи Economic.bg