LG Optimus L5 дебютира у нас и на световния пазар

Моделът е оборудван с последната версия на операционната система на Google Android Ice Cream Sandwich и разполага с най-добрия в класа си 4,0-инчов дисплей

LG Optimus L5 дебютира на българския пазар. Смартфонът беше пуснат първо на ключови европейски пазари, сред които и нашият, а по-късно ще се състои премиерата му в страните от Организация на независимите държави (ОНД), Средния изток и Азия. Скоро след това моделът ще прекоси океана и ще достигне до пазарите в Централна и Южна Америка.

Моделът е оборудван с последната версия на операционната система на Google Android Ice Cream Sandwich и разполага с най-добрия в класа си 4,0-инчов дисплей за увлекателно и пълноценно мобилно преживяване. Новият потребителски интерфейс ви позволява да извършвате много повече действия с по-малко натискания. Optimus L5 идва с новия User Experience (UX) с QuickMemo, което дава на потребителите възможност да си водят бележки директно върху снимка или документ, без да се налага да отварят отделно приложение.

“LG Optimus L5 е перфектно балансиран смартфон. Той съчетава елегантен дизайн, качествен дисплей, добра производителност, дълъг живот на батерията и примамлива цена – предимства, които може да се сторят особено привлекателни за много потребители,” коментира д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Това устройство, заедно с останалите продукти от L-Style серията, е предназначено специално за потребители, които обичат да са винаги на върха на модната вълна”.

Коментари: 0