LG представя ново поколение телевизори

Новите модели с ултра тънка рамка предоставят и лесно дистанционно управление чрез Magic Remote

LG Electronics официално представи своята нова серия CINEMA 3D Smart телевизори за 2012 година в България. Моделите са с изключително тънка физическа рамка на екрана от един милиметър и дебелина на самия телевизор от четири милиметра. Телевизорите имат подобрени 3D възможности и предлагат управление чрез жестове с дистанционното Magic Remote.

Специфичният дизайн CINEMA SCREEN отличава продукта. Физическата рамка от един милиметър придава още изчистен и модерен външен вид на телевизорите.

Системата на LG е лесна за употреба, като една от причините за това е дистанционното Magic Remote. То включва функция за управление с жестове, която разпознава някои прости движения на ръката и китката. По този начин потребителите могат по-лесно да се ориентират, както в менютата на самия телевизор, така и докато сърфират онлайн.

Главното меню Home Dashboard осигурява и по-бързо и ефективно търсене, защото позволява на потребителите персонализирано управление. Те могат сами да изберат до какво съдържание и приложения да имат бърз достъп под формата на икони в началното меню.

Коментари: 0