М-Тел отчете повече клиенти на цифровата си телевизия

Компанията организира томбола сред абониралите се за някоя от услугите

От утре до края на септември новите клиенти, абонирали се за пакет цифрова телевизия или Видеоклуб Макс, имат шанс да спечелят 19-инчов LCD телевизор LG, съобщиха от Мобилтел.

В този период всички клиенти, абонирали се за пакет цифрова телевизия и светкавичен интернет или за допълнителен пакет Видеоклуб Макс, ще бъдат автоматично включени в тегленето на наградите. Десет късметлии ще спечелят атрактивната награда в томболата, която ще бъде в началото на октомври.

С добавяне и на Видеоклуб Макс клиентите не само увеличават шансовете си за печалба, защото ще имат повече от един абонамент, но и получават неограничен достъп до  хитови сериали, филми, документални и детски заглавия, музикални видеоклипове.

Към юни тази година М-Тел отчете три пъти повече клиенти на своята цифрова телевизия спрямо същия период на предходната година.

В допълнение към цифровата телевизия още миналата година Мобилтел предложи на клиентите възможността да изберат и наемат за 48 часа между повече от 500 заглавия от М-Тел Домашна видеотека. Освен богат филмов каталог, телевизионната платформа на М-Тел предлага на зрителя редица функционалности, така че той сам да решава какво, кога и как да гледа – телевизонна програма за седмица напред, 72 часов телевизионен архив, до десет часа запис на предавания, пауза и превъртане, напомняне за предстоящо предаване, родителски контрол и други.

Коментари: 0