Мистър/Мисис Икономика 2005

Призът отиде у Деян Кавръков, водещ мениджър в областта на недвижимите имоти

528 ~ 1 мин. четене

На 19 януари 2006 г. бяха връчени статуетки "Рибарят и златната рибка" на призьорите в  Десетия национален конкурс "Мистър/Мисис Икономика 2005", организиран от сп. "Икономика и Асоциацията на индустриалния капитал в България. "Мистър Икономика" за цялостен принос в развитието на националното стопанство стана Деян Кавръков, водещ мениджър в областта на недвижимите имоти.

Той бе отличен сред другите номинирани: Пламен Орешарски, Георги Милушев и проф. Борислав Борисов. Явно за този избор  натежа бурното развитие на сектора, чийто изявен представител е награденият.

В категорията "Мистър/Мисис Икономика 2005" за принос в развитието на българската индустрия носител на отличието е основният акционер в група печатници "Демакс" Петър Кънев,  победил в конкуренцията на  Георги Бонин, Николай Добрев и Тодор Славов.

За първи път в рамките на националния конкурс се  излъчи "Мистър /Мисис Икономика" за принос в развитието на небанковия финансов сектор. Призьор в новата категория стана Румен Янчев, председател на УС и изпълнителен директор на "Булстрад". Другите претенденти за тази награда бяха: Камен Колчев, проф. Милан Петров, Стоян Тошев и Стефан Софиянски. Специалното отличие на сп."Икономика", което е "За принос в развитието на бизнес комуникациите", тази година бе присъдено на Центъра за икономическо развитие.

Подкрепи Economic.bg