Морето поевтинява

Цените падат с около 30 лв.

След около 10 дни цените по морето падат. Хотелиерите ще свалят цените още преди края на август месец, като офертите поевтиняват с повече от 30 на сто, съобщи Стандарт Нюз.

Така например цената на фамилен апартамент след 22 август в хотел „Хризантема” в Слънчев бряг става от 227 на 166 лв. За ползване на същите стаи при услугата all inclusive офертата пада с цели 100 лв. В новия междинен сезон, който продължава до 12 септември, ще важат и намаленията при настаняване на един възрастен с едно или две деца. В тези случаи ще се плаща цената за единична стая, а нощувките на децата ще бъдат безплатни. Хлапетата до 12 ненавършени години пък ще летуват напълно безплатно. 

Цените на семейните хотели на юг също падат с до 30 лева. В Несебър например масово семейните хотели смъкват тарифите с по 15 лева. Така стаите от 50 лева падат на 35.

В един от най-посещаваните курорти тази година на юг - Приморско, офертите също падат с 35 на сто след 20 август. В хотел "Диана" например нощувката за 1 човек от 75 пада на 37 лева. 

В курорта Албена офертите ще бъдат с 25 на сто по-ниски. Така настаняването в 3-звездния „Амелия", който е на първа линия, в момента е 63 лв. на човек, а от 15 август цената ще падне на 51 лв. Още по-изгодни са предложенията на комплекса за началото на септември. Перфектна почивка в уютната и модерна обстановка на петзвездния "Фламинго гранд" в периода от 5 до 9 септември е на цена от 75 лв. на човек на полупансион с включени закуска и вечеря. Качвайки се на север в Белия град - Балчик, след 20 август настаняването в хотел "Лотос" на брега на морето ще е с 10 на сто по-евтино, а още с 10% ще паднат цените от 1 септември. Настаняването в Балчик е на база нощувка със закуска. 

Луксозният хотел "Реджина Мария", закътан до Двореца, предлага по-евтина почивка от 1 септември, когато наставянето ще е 125 лв. на човек. До това време е валидна цената за висок сезон - 155 лв. на човек. В Каварна и района петдневна почивка излиза 100 лв. на човек в семейните хотели с нощувка и включена закуска. В другите хотели според категорията до 1 септември цената е 180-200 лв. на човек за 5 дни отпуск. От 1 септември цената ще падне с 20 на сто. В момента обяд в заведение в морската рок столица е на цена от 12 до 15 лв., а вечеря с аперитив и скара с бира между 15 и 20 лв. От началото на септември цените в заведенията ще паднат с около 10 на сто. В малки семейни хотели в Шабла и околностите настаняването е 50 лв. за двойна стая.

Коментари: 0