Обявиха най-добрия работодател в ИТ бранша за 2012 г.

24 компании се включиха в крайното класиране на конкурса „ТОП ИКТ Работодател”

204 ~ 1 мин. четене

Фирмата Сирма Бизнес Консултинг бе обявена за най-добър работодател в ИКТ бранша за 2012 година на конкурса „ТОП ИКТ Работодател” – 2012г. Победителите в конкурса бяха обявени на 10 октомври на специална церемония в зала „Роял” на хотел „ Шератон София Хотел Балкан” в столицата.

Призове бяха раздадени в няколко бизнес категории. В сектор “Развой на софтуер” наградата получи Зеебургер Информатик. Фирмата има развойни центрове в София и в Пловдив.

Ериксон Телекъмюникейшънс България бе обявена за победител в сектора  “Продажби на софтуер, хардуер и комуникационна техника на крайни клиенти ”.  Българското звено на международната компания е на пазара в областта на 2G и 3G мобилните технологии и оборудване, решенията за TV/IPTV, медийните приложения и системната интеграция, IP оборудването.

В Сектор “Системна интеграция” наградена бе отново Сирма Бизнес Консултинг. За “ИТ услуги“ отличеието отиде при Станга, разполагаща с центрове за разработка на софтуер в София и Пловдив.

В крайното класиране по проекта “ТОП ИКТ Работодател” участват 24 от общо 26 компании участници. Изискването за включване в класацията за най-добър работодател са фирмата да има най-малко 50 постоянни служители към началото на проучването, както и необходимия брой лица, попълнили въпросника за ангажираност от страна на служителите, в зависимост от общия брой служители в компанията.

 

Подкрепи Economic.bg