Огненото парти на Diablo III в снимки

Партито на Ozone.bg събра над 600 почитатели на играта и доброто настроение в бар RockIT

Повече от 600 запалени гейминг-фенове се събраха вчера на парти, организирано от Ozone.bg в столичния бар RockIT по случай премиерата на едно от най-очакваните PC заглавия за 2012 година - Diablo III. Събитието бе достойна кулминация на 12-годишното чакане за продължението на Diablo-сагата. Партито продължи 6 часа, в рамките на които се изпиха повече от 500 литра бира и се раздадоха награди с обща стойност над 2800лв.

Официалният старт на купона бе даден с огнен танц от Fire Soul. Освен като зрители пред сцената, гостите можеха да се изявят и като герои на различни предизвикателства и игри.

Центърът на вниманието безспорно бе Alienware Hardcore Challenge, където всички ветерани можеха да тестват уменията си в Diablo II, а усилията на най-добрите бяха щедро възнаградени - 24-инчов монитор Dell с IPS матрица, клавиатура, мишка и слушалки Alienware.

Феновете нямаше как да скучаят в нито една зона на бар RockIT. На долния етаж момичетата на Razer записваха всеки, който иска да стане клиент на Razer Tattoo Studio. Направени бяха повече от 100 безплатни татуировки, а един от феновете с татус спечели новата гейминг-мишка Razer Naga Hex Wraith Red. Моделът се представя за първи път у нас само седмица след глобалната му премиера.

В Hell-зоната гостите можеха спокойно да се видят с познати, както и да гледат ексклузивно Diablo съдържание на телевизорите Philips 5000 Series. На модела от Philips 5500 Series течеше 3D геймплей от играта.

Кулминацията на събитието настъпи точно в 00:00 часа, когато всички клиенти на Ozone.bg взеха своите копия от Diablo III, но партито продължи до малките часове.

Коментари: 0