По-ниска лихва за ипотечен кредит за млади семейства

Предложението е само за закупуване на първо основно жилище

4103 ~ 1 мин. четене

Жилищен кредит, специално разработен за млади семейства, с по-ниска лихва ще предлагат от Пощенска банка по време на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo. Събитието е на19 и 20 януари в столичния хотел "Шератон", а финансовата институция ще е официалният финансов съветник на мероприятието. Служители на банката ще представят продукта на щанда на трезора.

Промоционалните условия в лева са за периода 1 февруари - 31 април 2013 г. За да се възползват от жилищен кредит "Новодомци", клиентите не трябва да имат задължения по други ипотечни заеми. Кредитът се отпуска само за закупуване на първо основно жилище.

Лихвата по заема в лева и евро започва от 4.60% за първата година при ползване на допълнителни условия на пакет "Лесен живот". През останалия период на кредита лихвата е 6.35% за заем в лева и 6.60% за кредит в евро. Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот". Срокът за изплащане на кредит "Новодомци" е до 35 години.

Преференциалното предложение включва и премахване на таксите за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредита със собствени средства. По време на изложението Пощенска организира и томбола с награди - четири ваучера за сватбена фотосесия и един фотоапарат "Никон".

Подкрепи Economic.bg