Пускат 1300 допълнителни билети за концерта на Андреа Бочели

200 от билетите ще са за VIP места на цена 300 лв.

Пускат 1300 допълнителни билети за концерта на Андреа Бочели
308 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

На 31 август пускат в продажба 1700 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели на 31 август в София, съобщават организаторите на събитието от European Service. 200 от билетите ще са за VIP места.

Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория бяха изцяло изчерпани, но интересът продължава да е изключително голям. Редица заможни българи, различни фирми, посолства, както и знаменитости и бизнесмени от съседни държави, са изпратили запитване до Eventim за закупуване на VIP-места.

Предвидените VIP-места ще бъдат 200 на брой и ще се продават на цена 300 лв. Те ще бъдат отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената, седейки на стилни маси и столове, пише БГНЕС.

Преди седмица бяха пуснати в продажба още 2000 билета от всички ценови категории, които не успяха да задоволят огромния интерес към събитието. В края на миналата седмица бяха изчерпани изцяло билети в шест ценови категории.

Очаква се на 20 август да започне изграждането на сцената за събитието. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията по време на концерта.

Коментари: 0