"Софийска вода" спира подаването в части от столицата и Банкя

Проблеми с водоснабдяването се очаква да има през целия ден в четвъртък

260 ~ 4 мин. четене

Столичното ВиК дружество "Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата и в гр. Банкя на 21 август, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Рожен” в кв. „Илиянци”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 20.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Далия“, ул. „Кирил Благоев“, бул. „Рожен“, ул. „Братия“, бул. „Рожен“, от ул. „Жасмин“ до ул. „Петър Панайотов“, ул. „Братия“ от ул. „Далия“ до ул. „Комета“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен“, ъгъла с ул. „Братия“.

На 21 август, четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийско поле” в жк „Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Софийско поле“ от ул. „Белимел“ до ул. „Проф. Стоян Киркович“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софийско поле“, пред бл. 43. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 21 август, четвъртък, във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Чемшир” в кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Академик Петър Динеков“ от ул. „Стойко Стойков“ до к-с „Мирамонте“, ул. „Веселие“, ул. Без име от ул. „Петър Динеков“ до ул. „Бяла мура“, к-с „Мирамонте“, к-с „Ботаника“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Академик Петър Динеков“ 17. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 21 август, четвъртък, във връзка с пресвързване на сдрадни водопроводни отклонения за бл. 382 и бл. 383 в жк „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Майор Георги Векилски“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Сливница“, ул. „Габрово“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга при ул. „Пловдив“, бл. 383. На 21 август, четвъртък, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен Андреев” в жк „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гюешево“, ул. „Земляне“, бул. „Инж. Иван Иванов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 18. На 21 август, четвъртък, във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Блазна” в с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Пешев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Караджин“ и ул. „Полувраг“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“, ъгъла с ул. „Полувраг“.

На 21 август, четвъртък, във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Шумако” в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шумако“, ул. 80, ул. 82, ул. 79. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“, ъгъла с ул. 80. На 21 август, четвъртък, във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. 16, в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 16, от ул. 19 до ул. „Жасмин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 19, ъгъла с ул. 16. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 21 август, четвъртък, във връзка с отстраняване на авария на водопровод на ул. 3-ти март, в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Филиповци“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 21 август, четвъртък, във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“, в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух“, ул. „Стефан Стамболов“ №162 завод за минерална вода. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №162. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Коментари: 0