Суит Хотел София официално отвори врати

Хотелът е разположен в Студентски град в непосредствена близост до УНСС

5022 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Днес официално отвори врати най-новият хотел от групата на фирма "НИКМИ" АД, който се намира в Студентски град – Суит Хотел София. Хотелът е с категория ”4 звезди” и е разположен в непосредствена близост до Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в многофункционална сграда с две крила с обособена част за офиси и магазини. Сградата разполага с панорамна гледка към Витоша и университетския парк.

В концепцията на хотела са включени редица иновативни за сегмента услуги, които изцяло променят възприемането на хотелската услуга от гостите. Сред тях са ползване на стаята 24 часа от настаняването, безплатна лека вечеря за индивидуалните гости с включена закуска, безплатни трансфери до най-близката метростанция и до Музея на социалистическото изкувство, 24 часов фитнес и бар, в който гостите сами избират и приготвят консумацията си. Суит Хотел София предлага специални цени за младежи и студенти, както и наемане на стаи за по-дълъг период от време с месечни наеми.

Суит Хотел София разполага със 122 студиа, ателиета и апартаменти. Панорамният конферентен център на хотела разполага с 5 модерно обзаведени конферентни зали с капацитет от 10 до 100 места.

На последния етаж е разположен ресторант Zest, който открива панорамна гледка към София, а менюто на ресторанта включва домашно приготвена здравословна кухня.

Фирма "НИКМИ" АД разполага с три големи обекта  в София. Първият е Гранд Хотел София, открит през 2004 г. През 2006 г. отваря врати 4-звездният Сентръл Парк Хотел София. С откриването на новия Суит Хотел София през 2013 година, управлението на трите хотела се централизира като се създава дружеството – София Хотелс Мениджмънт.

Подкрепи Economic.bg