Тръгва ремонтът на "Цариградско шосе"

Реконструкция ще се справи в участъка около моста над бул "Г.М. Димитров"

Започва рехабилитацията на бул. "Цариградско шосе" при мостовото съоръжение над бул. "Д-р Г. М. Димитров" до надлеза над бул. "Александър Малинов", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Така движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.Трафик ад на ход. Почват ремонтa на "Цариградско"

От 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров".Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул."Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южно пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. "Цариградско шосе" от надлез над бул. "Г. М. Димитров" до надлез над бул. "Александър Малинов", включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столичната община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

Коментари: 0