„УниКредит“ удължава промоционалните си кредити

Банката предлага плаваща лихва от 4.5% за първата година

212 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

"УниКредит Булбанк" удължава с два месеца срока, през който ще предлага специалните условия по ипотечните кредити. До 30 ноември жилищните заеми в лева ще се отпускат при плаваща лихва от 4.5% за първата година. За остатъка от периода лихвата е 6.5%.

"Решихме да удължим промоцията по ипотечните кредити заради големия интерес към този продукт, а и защото искаме да дадем възможност на повече клиенти да се възползват от специалните условия, при които могат да се сдобият със собствен дом", коментира Екатерина Кирилова, директор "Маркетинг и клиентски сегменти" в "УниКредит Булбанк".

Ипотечните кредити са без такса за разглеждане на документи и без такса за предсрочно погасяване със собствени средства. Начислява се такса от 0.95% при отпускане на кредита и месечна такса за управление от 0.06%. "УниКредит Булбанк" издава и безплатен кредитен сертификат за 6 месеца.

Сертификатът дава възможност още по време на търсене на жилище да знаят с каква ориентировъчна сума ще могат да разполагат като кредит.

От по-ниските лихви ще могат да се възползват клиенти на банката с кредитна карта и работна заплата над 1 500 лв., които ползват и други продукти по избор като Спестовен план Pioneer, животозастраховка Алианц или директна инвестиция във фондове Pioneer с минимална сума от 500 евро. Важно условие е работната заплата на кандидата за кредит и солидарния длъжник да се превежда по сметка в банката.

Например, клиент, който отговаря на тези условия и сега вземе кредит от 50 000 лева със срок на изплащане 20 години с равни месечни вноски, ще има годишен процент на разходите от 8.16% при лихва от 4.5% за първата година и 6.5% за остатъка от срока.

Подкрепи Economic.bg