Vivacom осигурява семейно посещение в Disneyland

Две семейства ще получат двупосочни билети до френската столица, платен хотел и билети за увеселителния парк срещу своята VIVACLUB

6636 ~ 1 мин. четене

Два семейни пакета Disneyland Париж с включени самолетни билети, хотел и билети за увеселителния парк могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVACLUB. Такава карта реално може да има всеки, който ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания.

За да си осигурят шанс за един от двата семейни пакета потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM, а победителите ще бъдат изтеглени с томбола. Играта ще бъде достъпна от утре на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/igra, както и на официалната му Facebook страница в продължение на 24 дни.

Голямата награда в играта включва самолетни билети за четирима по маршрут София–Париж-София, всички летищни такси, 2 входни билета за възрастни и 2 билета за деца за тридневно посещение на Disneyland Париж, както и ваучер за хотелско настаняване. По-малката награда осигурява еднодневно посещение за четирима в увеселителния парк, както и самолетни билети, летищни такси и хотел.

Подкрепи Economic.bg