Ангел Джамбазки: Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания

Непочтено бе поведението на „Атака“ по време на изборите, посочи Джамбазки

Ангел Джамбазки: Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания
Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания по време на изборите от поне четири политически формации. Едни от нашите партньори се държаха изключително непочтено. Става въпрос за партия „Атака“. Това заяви депутатът и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки пред NOVA като посочи, че поведението на „Атака“ е било непочтено по време на изборите.

„Тяхната телевизия от сутрин до вечер се занимаваше дали имам циганска фамилия, дали имам тризонет или седемзонет. Тези хора се занимаваха с гадости и резултатът е видим“, смята евродепутатът. По негови думи засегнатите, включително той, ще си търсят правата в съда. „Тези хора ще имат прави да си докажат твърденията, ако не – ще бъдат осъдени“, посочи той. Подкрепата за ВМРО към 8 ч. тази сутрин е 8.1%.

Относно това, дали ВМРО ще се яви на местните избори в коалиция, той заяви, че все още няма конкретно решение. „Не можем да използваме резултатите от изборите, за да кажем, че ние сме по-добри“, обясни Джамбазки. „Валери Симеонов се държа почтено по време на кампанията“, допълни той.
Коментари: 0