Българин спечели първо място в ранглистата на Viber за Световното

Победителят ще гледа El Clásico следващия сезон от първи ред на Камп Ноу

Българин спечели първо място в ранглистата на Viber за Световното
2543 ~ 1 мин. четене

Българин спечели първо място в глобалната ранглиста на Rakuten Viber за Световното по футбол. Той успя с най-голяма прецизност да познае изходите от всеки мач по време на Световната купа в Русия. 

Деян Янков от Русе грабна титлата "Най-голям Rakuten Viber фен на световния футбол", събирайки общо 112 точки от всички футболни срещи. 

В глобалната класация участие взеха над 4 милиона потребители с над 42 милиона прогнози. Българинът печели голямата награда - VIP пътуване за него и негов приятел за следващия сезон на El Clásico. Щастливците ще имат уникалната възможност да проследят дербито от първи ред на Камп Ноу.

Чат ботът на Rakuten Viber (World Cup Leaderbord), заедно с ексклузивния футболен стикер пакет, преведен на 16 езика, оживяха с началото на Световната купа, като пренесоха прогнозите за изхода от футболните срещи в света на приложенията за разговори. В продължение на цял месец, потребителите на Rakuten Viber се забавляваха като се съревноваваха помежду си в групови чатове или се състезаваха директно в световната ранглиста. 

Феновете на футбола следяха в реално време във Rakuten Viber прогреса си и класиранията в хода на Световната купа. Всеки познат с точност резултат носеше на потребителите по 3 точки, а 1 точка получаваше всеки, който познае победителя от всеки мач. По време на активацията Viber раздава още над 1.8 милиона купона за безплатни стикер пакети и близо 200 000 $ във Viber Out кредити.

Подкрепи Economic.bg