Billa откри 101-ия си магазин у нас

Той се намира във Варна

Billa откри 101-ия си магазин у нас
4490 ~ 2 мин. четене
BILLA България откри 101-ия си магазин у нас. Той се намира във Варна на ул. „Подвис" 25. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети. До момента веригата е представена в 35 града в страната със 101 магазина.  

Новооткритият магазин ще предлага пресни ястия от топлата витрина, приготвени на всеки 30 минути, по здравословен начин без пържене. Супермаркетът ще предложи и топъл хляб от BILLA пекарна, приготвен от сертифицирани от МОН пекари, свежи плодове и зеленчуци от над 100 градини в България и всичко необходимо за ежедневното пазаруване. 

Клиентите ще могат да се възползват от свежа зона за прясно изцедени сокове, на място ще се приготвят и разнообразни месни и безмесни грил специалитети. 

В допълнение пазаруващите ще могат да се възползват и от над 1000 ниски цени всеки месец – седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени, месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени, отстъпка на продукти срещу събрани точки или Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота.

"Увеличаването на броя на магазините BILLA във Варна означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги", сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. "Ето защо искаме да им предоставим още един магазин с качествени и свежи продукти на добри цени. Направили сме специална селекция на стоките, които ще се предлагат в новия магазин в морската столица, така че да удовлетворят нуждите на нашите клиенти", каза още той.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал" – „Най-големите 100 български компании", BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро. 
Коментари: 0