BILLA откри два нови магазина

Супермаркетите са в София и Поморие

BILLA откри два нови магазина
Още два магазина BILLA отвориха врати в един и същи ден. Това са супермаркетите в София в ж.к. Обеля 2, ул. „Дико Илиев" 6 и в Поморие на ул. „Княз Борис I" 104. С тези два търговски обекта общият брой на BILLA магазините в България става 98. 

За първи път жителите на Поморие ще имат възможност да пазаруват от супермаркет на веригата BILLA в града си. За софиянци пък това ще бъде поредният BILLA магазин, който ще им предостави високо качество, което всеки може да си позволи.„Ежедневно полагаме усилия, за да предоставим качествени стоки на достъпни цени, и нашите клиенти го оценяват. Една от основните ни цели е да бъдем близо до клиентите си. Радвам се, че с тези два магазина ще достигнем до още повече хора, предлагайки им лесно, бързо, приятно и изгодно пазаруване всеки ден", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Новите супермаркети ще предлагат на своите клиенти над 1000 ниски цени всеки месец: седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени; месечна BILLA Card акция с над 600 артикула на промоционални цени; отстъпка на продукти срещу събрани точки; Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота с BILLA Card.Наскоро BILLA реконструира четири от своите магазини в столицата, като добави много нови услуги и удобства за клиентите си. Само преди дни веригата отвори три нови магазина – два в София и един във Варна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София.Веригата е представена в 35 града в страната с 98 магазина. Компанията продължава интензивно да се развива своята мрежа от супермаркети. 
Коментари: 0