BILLA откри седми магазин в Пловдив

Веригата вече разполага със 120 обекта в България

BILLA откри седми магазин в Пловдив

Седмият магазин на BILLA в Пловдив официално отвори врати. В тържественото прерязване на лентата се включиха Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите, Иван Тотев, кмет на Пловдив, Здравко Димитров, областен управител на Пловдив, и Борис Калибацев, инвеститор в търговския център.

Обектът се намира на бул. „Александър Стамболийски“ 131 и разполага с уютен кът за хранене. Супермаркетът ще предлага месни и безмесни грил специалитети и прясно изцедени фрешове. 

„BILLA продължава да расте и да бъде лидер по брой магазини в страната със 122 обекта. Фактът, че 7 от тях са в Пловдив, е показателен, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите ни. Гарантираме, че и новият ни супермаркет ще предложи познатия богат асортимент и доказано качество. Тук ще откриете и новата собствена марка на BILLA „Българска ферма“ – 100% българско месо с гарантиран произход“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Новооткритият магазин в Пловдив следва високи стандарти за енергийна ефективност. Осветлението в търговската зала е светодиодно, а хладилното оборудване е с висок клас на ефективност. Друга иновация е системата за сградна автоматизация (BMS), която управлява отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението, а през нощта изключва всички консуматори, които не е необходимо да работят.

Коментари: 0