BILLA отвори врати в още един софийски мол (снимки)

Веригата вече присъства в 6 от търговските центрове в София

BILLA отвори врати в още един софийски мол (снимки)
9644 ~ 2 мин. четене

BILLA България откри 126-ия си магазин в един от най-посещаваните столични молове Paradise Center. Обектът е 50-и за търговската верига в столицата. В официалното прерязване на лентата се включиха г-жа Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България, Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, Николай Терзиев, кмет на район „Триадица“, Чедомир Йоканович, асет мениджър на Paradise Center, и шеф Виктор Ангелов.

Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, шеф Виктор Ангелов, Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България, Чедомир Йоканович, асет мениджър на Paradise Center, и Николай Терзиев, кмет на район „Триадица“, прерязват лентата. На голямото откриване клиентите имаха възможност да опитат уникални ястия, приготвени лично от шеф Виктор Ангелов. Той представи няколко атрактивни рецепти и даде ценни съвети на любителите на кулинарията.

 Новият магазин BILLA в Paradise Center се простира на 1893 кв. м. търговска площ, което го прави най-големият обект от веригата до момента. Концепцията на супермаркета е адаптирана към спецификите на голям търговски център. Обектът разполага с удобен кът за хранене, където посетителите на мола и работещите в него могат да опитат супи, хотдог, пици, суши, месни и безмесни грил специалитети. 

Супермаркетът в Paradise Center разполага с щанд за дегустация на вино, както и с витрина с месо и риба. Клиентите ще могат да се възползват и от още една услуга – мелене, овкусяване и опушване на месо.

„Щастливи сме, че днес откриваме 50-ти поред магазин в София в атрактивен мол като Paradise Center. Вече затвърдихме позицията си на лидер по брой магазини не само в страната, но и в моловете в София. Това е важна оценка от страна на клиентите, които са доволни от нашите продукти и услуги, но и от страна на големите инвеститори, за които BILLA е ценен бизнес партньор“, коментира Албена Георгиева, главен оперативен директор на BILLA България.

Търговската верига вече присъства в 6 мола в София. Освен в Paradise Center, BILLA има магазини и в Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall. Предстои откриване на супермаркет и в The Mall.

Коментари: 0