Бижу с твой почерк

Главен фокус на онлайн магазина е индивидуалността

Бижу с твой почерк

Снимка: Silver.bg

Автор: Silver.bg
Празникът на виното и любовта, както и денят на жената през 2019 г. са вече в миналото, но нужда от празник и специален повод няма, за да изненадаме любим човек с уникално сребърно бижу.

Именно това ни и предлага онлайн магазинът Silver.bg – пъстро разнообразие от стилни сребърни бижута, които могат да се закупят онлайн и при това на ниски цени. Освен изкупуване на сребро, поправка и ремонт на сребърни бижута, магазинът предлага още и обмяна на сребро - за старите си бижута може да вземете нови и подчертаващи личния Ви вкус такива, като за това заплащате единствено изработката.

Онлайн магазинът цели популяризиране на сребърните продукти, произведени и предлагани в България. Тук е важно да се отбележи, че по-голямата част от предлаганите бижута са собствено производство. Онлайн магазинът предлага пъстра гама сребърни бижута уникати, а именно - комплекти уникати, пръстени, обеци и медальони уникати със седеф.

Кой стои зад сребърни бижута Silver.bg

Silver.bg се отличава с екип от висококвалифицирани професионалисти, а техните произведения са еталон за безкомпромисно качество, творчески дух, смели дизайнерски решения и истинско изящество. Екипът на онлайн магазина обещава да задоволи и най-нестандартните желания и мечти на своите клиенти, предлагайки им бижу, което да изразява най-ясно тяхната личност и да подчертава стила им. Нещо повече – тук всяко желание се сбъдва за отрицателно време и при това  на най-добрата цена.

Бижуто, както добре знаем, оцветява визията на човека и разказва за самия него. Затова е и толкова важно да се избира внимателно и прецизно. Ако се колебаете между по-нежни и елегантни модели и по-пищни и ярки такива, то можете да бъдете сигурни, че консултантите на Silver.bg ще бъдат насреща за всякакви съвети. Те ще подходят към Вас с разбиране и ще Ви помогнат да изберете умно. Защото добре подбраното бижу неизменно е признак и на безупречен вкус– то изразява характера на своя притежател и показва стила му.

Какво ще намерите в онлайн магазина за бижута

Главен фокус на този онлайн магазин е именно индивидуалното – тук се предлагат услуги като гравиране на сребърни плочки-медальон, изработка и гравиране на халки и пръстени, изработка на кожени гривни с гравирани сребърни плочки, изработка на сребърни гривни с плочка, изработка на сребърни колиета с имена и – както вече стана ясно – изработка на бижута по индивидуална поръчка. Този тип бижута са единствени по рода си, изработени са с изключителен професионализъм, грижа към детайлите и изящество в майсторството. За изработката им се ползва сребро 925, естествени камъни, натурални перли, кожа и различни материали, които се преплитат в една пъстра симбиоза, за да се превърнат в бижу, еталон за безкомпромисно качество, творчески дух и естетическа красота. За всяка направена поръчка онлайн магазинът издава и сертификат – гаранционна карта със срок от една календарна година. Производителят обещава още, че при подходяща поддръжка и грижливо отношение удоволствието от ползването на бижутата от страна на клиента може да продължава години наред. И ето така изящните сребърни бижута с безупречно качество, произведени от Silver.bg, могат да се превърнат в част от ежедневния стил на човека. Защото нима е възможно да останеш незабелязан с бижу уникат, акцентиращо индивидуалния ти почерк? Ръчната изработка гарантира, че няма създадени два еднакви артикула. А има ли нещо друго, така способно да прикове вниманието, както красиво персонално изработено бижу?

Така че ако все още се питате как да изненадате любим човек за специален повод, то бъдете сигурни, че сребърно бижу, създадено по поръчка от Silver.bg, е правилното решение! Това е специален персонализиран подарък, който се помни цял живот. А защо не изненадате и самите себе си, като заблестите с истинско произведение на изкуството, при това подчертаващо собствения Ви стил?
Коментари: 0