BMW ще строи шоурум в София

По информация на Economic.bg проектът включва и сервизен център, магазин и офис на компанията

BMW ще строи шоурум в София
4901 ~ 1 мин. четене
Автор: Александра Сотирова

Германската автомобилна компания BMW Group планира да строи шоурум в София. Информацията бе потвърдена за Economic.bg от представителството на компанията в България.

BMW Group има инвестиционно намерение за изграждане на обект в София. Все още обаче чакаме да получим различните административни одобрения за стартиране на строежа, обясниха от компанията. От там не дадоха повече информация за бъдещите си планове в тази посока, добавяйки, че повече подробности ще има до края на януари 2017 г.

По информация на Economic.bg освен шоурум проектът включва и сервизен център за BMW и Mini, магазин и офис на компанията, а строителната и монтажната част по тях вече са стартирали.

За момента Ауто Бавария е официалният дилър на марките BMW, MINI и единствен дилър на BMW Motorrad в България. Компанията предлага и продажба на сертифицирани употребявани автомобили BMW, сервизно обслужване и продажба на резервни части.

Трите германски луксозни марки автомобили BMW, Mercedez-Benz и Audi са в постоянната битка за лидерското място по продажби. Титлата "Най-добре продаван производител на премиум автомобил за 2015 г." за 10 поредна година е за BMW (1.9 млн. броя).

Подкрепи Economic.bg