Дарина Сарелска вече не е директор на новините в Nova

Силва Зурлева ще поеме ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания на NOVA

Дарина Сарелска вече не е директор на новините в Nova
Няколко месеца след обвиненията за налагане на цензура върху материали на журналиста Васил Иванов, Дарина Сарелска е отстранена от поста директор "Новини и актуални предавания" в Нова телевизия. От "Нова Броудкастинг Груп" съобщиха, че никой няма да заеме поста на Сарелска, а ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания на NOVA ще се поеме от Силва Зурлева, член на Борда на Директорите, "в тясно сътрудничество със съществуващия екип".

"Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на Новините на NOVA до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме", коментира Силва Зурлева.

"Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на NOVA заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти", допълни Дарина Сарелска.
Коментари: 0