dm открива 65-ия си магазин в България

Той ще се намира в София

dm открива 65-ия си магазин в България

dm България открива своя 65-и магазин в страната и 27-и в София. Той ще се намира в ж.к. „Свобода“ на ъгъла на улиците "Ген. Никола Жеков" и "Народни будители". 

С откриването на новия филиал, хората от квартала ще имат нов тип магазин за продукти за лична хигиена, козметика, за бебето, за домашните любимци, за почистване на дома, за здравословен начин на живот като био храни, натурална козметика, хранителни добавки и други.

Специализираните магазини на dm присъстват от 8 години в България. В тях се предлагат над 14 000 стоки, като в това число влизат и около 270 био и натурални продукти, които са най-новият сегмент за компанията. В магазините на dm е налично и голямо разнообразие от коледна украса за дома, напълно в духа на празничния сезон.

В деня на откриването dm България ще подари на всеки клиент пазарувал за повече от 20 лева чанта за пазаруване за многократна употреба. 

Всички клиенти, пазарували в новия магазин през месец декември 2016 г. на стойност над 25 лева, ще участват в коледната томбола на dm България. Десет късметлии ще имат шанса да спечелят 10 незабравими преживявания Сред тях са плуване с делфини, полет с парапланер над Сопот или с парашут над морето, преход с коне и пикник в Родопите, рафтинг или гмуркане с акваланг и други. Така, всеки може да си подари реализацията на една мечта за празниците.

В деня на откриването на новия магазин dm България ще направи дарение на училището за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл",  което се намира в квартал "Свобода". То ще включва над 200 продукта за почистване, лична хигиена, препарати за пране и почистване на под, четки и пасти за зъби и други. Дарението ще може да се използва както за училището, така и за интерната към него.

dm drogerimarket принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия - през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 65 магазина в 24 града в страната, а служителите на компанията са близо 500. 

Коментари: 0