Елън Помпео продава къщата си в Холивуд за $2 млн. (снимки)

Актрисата от „Анатомията на Грей” сама е обзавела имота

Елън Помпео продава къщата си в Холивуд за $2 млн. (снимки)

Снимка: Trulia

В „Анатомията на Грей” Елън Помпео може и да играе доктор, но в действителност би могла спокойно да работи и като интериорен дизайнер. Доказателство за това е невероятния й дом в Калифорния, един от няколко, които актрисата притежава, и току що обяви за продажба, пише Trulia. Неведнъж Помпео е признавала, че обзавеждането й е хоби и сама се занимава с него в множеството си имоти.


Става дума за къща в „Холивуд Хилс”, обявена на цена от 1,995 млн. долара с три спални и две бани.

Имотът е проектират през 1957 г. и е разположен на 1889 кв. фута.


Къщата разполага с модерна кухня, мултимедийна стая, множество големи прозорци и бетонни подове.


Навън имотът разполага с открит двор с огнище, басейн и спа център и е заобиколен от много дървета, което го прави идеален за семейства, които искат да запазят неприкосновеността на личния си живот. Освен това, след дълъг и уморителен ден, бъдещият собственик ще може да се възползва от релакса на открит душ и външна сауна - идеални условия, за да се наслади на зашеметяващите гледки към планината, които Холивуд Хилс предлага.


Помпео и съпругът й, музикалният продуцент Крис Айвъри, заедно с двете им дъщери, Стела Луна и Сиена Мей, имат и няколко имота в Лос Фелис, Калифорния и на Източния бряг, в Саг Харбър, Ню Йорк.


Коментари: 0