Евромаркет разширява базата си с две нови сгради в столицата

Очаква се те да бъдат открити през втората половина на 2019 г.

Евромаркет разширява базата си с две нови сгради в столицата
В края на миналата седмица бе направена първата копка на две нови сгради в корпоративно-сервизния център на Евромаркет Груп в София. Освен разширение на административната база, допълващо дейността на фирмите от холдинга на Евромаркет, в тях ще се помещават също демонстрационни центрове, модерни конферентни зали и нови сервизни звена за продуктите на някои от топ партньорите на компанията – Toyota Material Handling (складова техника), Doosan Machine Tools (металорежеща техника) и Mitutoyo (измервателна техника), както и допълнителни помещения към сервиза на Евромаркет Кънстракшън. 
На новите площи ще бъде разположен и административен център със сервиз на iTrucks – оторизиран представител на Iveco за България и най-ново попълнение в групата на Евромаркет.


Първата копка на сградите бе направена от мениджъри на компанията – г-н Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет, г-н Борис Спасов, изпълнителен директор на Евромаркет Кънстракшън, г-н Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари, г-н Добромир Петков, изпълнителен директор на Евромаркет Метал Холд, и г-н Стефан Джелепов, изпълнителен директор на Евромаркет Измервателна техника.


„За нас е изключителна гордост да стартираме този дългоочакван проект след една динамична и силна за холдинга година. Пазарът расте, бизнесът ни също и затова за нас е важно да отговаряме на растящите нужди на нашите клиенти”, сподели Боряна Радева, главен мениджър на Евромаркет Груп. „Надяваме се с новите шоуруми да покажем по най-атрактивен начин последните технологични постижения на нашите партньори от Toyota, Doosan Machine Tools и Mitutoyo, както и да предложим още по-качествен и бърз сервиз, за да оправдаем доверието, което клиентите ни гласуват”, допълни още Радева.
„Градим дългосрочните си отношения с клиентите, като им предоставяме правилни технически решения, помагаме им да изберат оборудването, от което наистина се нуждаят, и им предлагаме качествен гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ето защо според мен тази инвестиция е голяма крачка напред за компанията и вярвам, че партньорите ни ще я оценят”, коментира Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет.
Коментари: 0