\"Европа е със свалени гащи\"

Георги Марков, бивш конституционен съдия

Цитат на деня:

\

"Свалянето на режимите в Близкия Изток, падането на едни диктатори, доведе до по-голямо зло. Оказа се, че арабската пролет и износът на демокрация е неуспешен и тези хора не стават за демокрация. Тази арабска пролет стана Ислямска Европа. Днес Европа е ислямизирана, слаба, беззащитна. Съжалявам за неконституционния израз, но Европа е със свалени гащи".

Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков в сутрешния блок на bTV.

"Когато правовата рамка и правовият ред в Европа са разрушени, лидерите на Ислямска държава могат само да се смеят и да благодарят на Аллах. Те минават незаконно през границите незаконно, без паспорт, без да бъдат проверявани", обясни той.

По думите му всичко това е трябвало да стане, заради тази криво разбрана лъжлива солидарност да се наричат бежанци. "Те са престъпници и агресори. Мигранти са хората, които отиват на ГКПП, дават си паспорта и са легални. Нарушиха се националните суверенитети, игнорира се християнството", възмутително каза Георги Марков.

"Голям срам беше за германския народ, че той изтърпя да скрие от германските граждани цели пет дни, че са малтретирани техни сънароднички", обобщи той, визирайки изнасилванията в Германия навръх Нова година. 

"Как можеш да си помислиш, че можеш принудително да разселваш хора из Европа", попита Марков. Той разкритикува линията на поведение на Ангела Меркел.

Коментари: 0