Ford България поставя световен рекорд на Гинес

Събитието ще се състои на 4 юни на Северната скоростна тангента на Околовръстния път в София

Ford България поставя световен рекорд на Гинес

Ford и Мото-Пфое стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес в България за най-дълъг парад от автомобили Ford. Грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч., а сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“.

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта ford.bg/record. Всеки Ford е добре дошъл да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца. Ще има паметни сувенири, предметни награди, карти за преференциални услуги, а един от участниците ще спечели чрез томбола луксозен уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

На 4 юни сме амбицирани с общи усилия и ентусиазъм да счупим световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford. Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г. Всички ние имаме шанса да станем част от нещо голямо, значимо и вдъхновяващо, от което да ни побият тръпки. Да се гордеем, че сме българи и че именно у нас се случва подобно вълнуващо събитие, отбелязват от компанията. 

Коментари: 0