Формулата за успех на „Катаржина Естейт“

В близко бъдеще стартираме проект за развитие на винения туризъм

Формулата за успех  на „Катаржина Естейт“
~ 2 мин.

Цветелина Николова е управляващ директор на „Катаржина Естейт“.  Бакалавър е по политология на френски език и магистър по МИО от УНСС. Завършила е престижния международен институт OIV (International Organization of Vine and Wine) с две международни дипломи - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция) и „Магистър на науките по винен мениджмънт“ от OIV.

Сред приоритетите на Цветелина Николова е изграждането на по-добър имидж на българските вина по света. Тя е инициатор и автор на различни проекти, свързани с разпознаваемостта на България като производител на качествени вина, както у нас, така и на международно ниво. Тя издаде богато илюстрованата книга за българските вина и традиции в подкрепа на проект за създаването на общ национален бранд „Wines of Bulgaria“. През 2019 г. регионалното бюро на Международната организация на франкофонията за Централна и Източна Европа и групата на франкофонските посланици в България присъдиха на Цветелина Николова награда в категория „Предприемачество“.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads