Guns N' Roses се събират, готвят световно турне

С този ход групата може да спечели над 100 млн. долара

Guns N' Roses се събират, готвят световно турне
Автор: Илия Лазаров

Легендарната американска рок банда Guns N’ Roses скоро ще се събере в оригиналния си състав. Сайтът dishnation.com твърди, че групата ще обяви събирането си „до дни”. Китаристът Слаш е потвърдил, че той и вокалистът Аксел Роуз са се помирили след почти десетилетие на вражда и се очаква отново да свирят заедно през 2016 г.

„Слаш и Аксел са се разбрали да се съберат и отново да възстановят оригиналната банда. Концертите на живо са мястото, където да покажат на света какво могат, те носят и най-големи приходи”, твърди електронната медия, позовавайки се на свой добре информиран източник.

След като се събере, групата ще направи голямо световно турне през следващата година.

„Организаторите работят усърдно, за да оползотворят открилата се възможност. Подробности за събирането ще бъдат обявени през следващите дни. Очаква се огромен интерес и заявки за билети, но момчетата все още не знаят какво да очакват”, допълва източникът.

Маркетингови експерти твърдят, че при подобен сценарий американската банда ще спечели над 100 млн. долара от билети, авторски права и продажби на дискове и фен артикули.

Хора, близки до членовете на групата, също са потвърдили новината за събирането.

Коментари: 0