H&M открива магазин в пореден български град

Обектът в Габрово ще е 20-и за веригата у нас, ще бъде на централно място

H&M открива магазин в пореден български град
5202 ~ 1 мин. четене

Международната модна компания H&M ще открие своя първи магазин в Габрово, съобщиха от фирмата. Новият обект ще е 20-и за веригата в България. Компанията вече има магазини в 10 български града – Coфия, Bapнa, Πлoвдив, Beлиĸo Tъpнoвo, Бypгac, Cтapa Зaгopa, Блaгoeвгpaд, Πлeвeн, Cливeн и Pyce.

Новия магазин е с 1500 кв. м обща площ. Той ще се намира в голям търговски център, разположен на един от главните градски булеварди. Официалното откриване ще се състои на 1 декември от 11 часа.

В магазина ще се предлагат и най-новите колекции на марката в мъжката, дамската и детската мода. Работното време ще бъде всеки ден от 10 до 20 часа.

„За нас е удоволствие да отпразнуваме двадесетия H&M магазин в страната с откриване на първи за Габрово магазин! H&M е най-добрата и предпочитана модна дестинация във всеки нов град, което превръща предстоящото откриване в дългоочаквано събитие за всички почитатели на модата в града.

Радваме се, че можем да предложим мода и качество на най-добрата цена за жителите на Габрово, както и да дадем възможност на талантливите хора в Габрово да се развиват професионално в бързо растяща компания като нашата.

Нямаме търпение да започнем да работим заедно“, коментира Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър.

За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя и специални изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв.

Подкрепи Economic.bg