H&M открива втори магазин в Пловдив

Той ще заработи от 28 ноември

H&M открива втори магазин в Пловдив

Hennes & Mauritz AB (H&M) открива нова локация в България. Магазинът ще бъде разположен на търговската улица в Пловдив – ул. Александър Батенберг 11. Откриването ще се състои от 11 ч на 28 ноември, събота.

„Отварянето на магазин на тази прекрасна локация ни прави изключително щастливи и горди. Ангажиментът ни непрекъснато да надхвърляме очакванията на своите клиенти е и наша силна страна, затова ще продължаваме да предлагаме мода и качество на най-добра цена и по устойчив начин. Щастливи сме също така, че магазинът е разположен в прекрасна сграда с голямо историческо и културно наследство“, сподели Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

H&M ще отпразнува отварянето на най-новата си локация като предложи на първите си 100 клиенти карти-ваучер на стойност 20 лв. Подаръци са предвидени и за всяка покупка в рамките на целия ден. 

5-етажният магазин, разположен на обща площ от 2 252 кв. м., ще предлага колекции за жени, мъже и деца. Ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10:00 ч. до 21:30 ч. 

Клиентите в Пловдив ще имат възможност да се възползват и от инициативата за събиране на стари дрехи. За всяка торба с ненужен текстил, върната в магазина с цел да бъде рециклирана, клиентите получават ваучер за отстъпка. С тази програма H&M цели да затвори цикъла на производство на дрехи. 

Това е 18-и магазин на марката у нас. 2 седмици преди Пловдив, H&M ще отвори първи магазин в Сливен.

Коментари: 0