Huawei за кратко публикува всичко за P30

Huawei за кратко публикува всичко за P30

Huawei P30 Pro идва година след обявяването на изключително успешните P20 и P20 Pro

Снимка: Wikimedia

Huawei, вероятно „случайно“, публикува за кратко на сайта си всичко за предстоящия флагмански модел P30 – спецификациите му и снимки как изглежда, пише The Verge. Информацията се е появила за известно време на страницата, създадена по повод предстоящото официално представяне на смартфона.

Данните потвърждават слуховете, че основната камера на смартфона ще е с четири обектива. Многото сензори ще позволяват по-добро заснемане на изображения и видео през нощта, както и нов вид снимане – едновременно в отдалеч и отблизо. Така се очаква ще е по-лесно проследяването и едновременно снимането отблизо на бързо подвижни обекти в далечината.

Смартфонът Huawei P30 Pro ще бъде официално представен на събитие в Париж на 26 март 2019 г., година след обявяването на изключително успешните P20 и P20 Pro.

Може би най-любопитната новост в бъдещия флагман на Huawei е хитростта, която производителят е използвал в желанието си да оптимизира максимално екранното пространство и да намали до минимум тъй наречения прорез в горната част на дисплея, където се разполагат сензорите на устройството.

Китайският играч, изглежда, е намерил начин как да премахне високоговорителя от своя нов телефон. Според информацията, вместо това, за възпроизводство на звук ще служат вибрации в самия OLED панел.

Коментари: 0