Има ли желание, има и начин

Попътният вятър е за този, който знае къде отива

Венета Писарска:

Има ли желание, има и начин

Снимка: Лесафр България

1084 ~ 2 мин. четене
Автор: Тони Григорова

Венета Писарска е генерален мениджър на Лесафр България. От 2002 г. тя работи за Lesaffre International, първо в централата във Франция, после за регионалната дирекция за Централна и Източна Европа. Завръща се в България, за да поеме управлението на българския клон. Завършила е УНСС и е специализирала в EDHEC, един от водещите бизнес университети във Франция. Има и опит в международната търговия и транспорт в Нова Зеландия и Белгия.

Сега e време на трансформации, предизвикателства и креативност.

Промяната е динамика, гъвкавост, прогрес, възможности, тя движи света напред.

Когато несигурност и криза е парализирала света, наш дълг е да сме до клиентите си и да дадем сигурност, за да има хляб за всички. Мисията на нашата компания е да допринасяме за изхранването на планетата.

Отговорът, който Лесафр България дава на изпитанията: Където има желание, има и начин. Нашето желание е да защитим доверието, което клиентите са ни гласували. Намерихме начини да сме техен надежден и сигурен партньор в най-трудните моменти.

Управлението на риска: Измервай риска, за да можеш да го управляваш.

Когато всичко е на подвижни пясъци, бизнес лидерът мобилизира екипа си и усилва доверието между хората.

Другите ще ви следват, когато усещат вяра, човечност и вдъхновение.

В мътни води с пирани се фокусирай върху това да оцелееш.

Лидерът в женски род: Лидерът няма род, има сърце, разум, смелост и желание за  успех, а също вяра в работата си и в екипа.

Моят стил на работа с хората се основава на уважение и вяра с поглед напред.

Шансът за българската икономика е в появата на нови, млади лидери с бизнес мислене и поглед към света.

Формулата за бързото възстановяване на социално-икономическите отношения: Симбиоза между хора, технологии и капитали. Насърчаване на иновации, сътрудничество и смелост за промяна.

Хлябът е незаменим. Той е символ на благополучие и живот.

Когато другите не виждат изход: Съдбата винаги оставя вратичка за изход. Намери я.

За да поддържам висока мотивация сред служителите, давам възможност на всеки да разгърне пълния си потенциал, да прави това, в което е най-добър и да споделя. Така всеки поддържа ентусиазма, идеите и усърдието.

Моето „нищо човешко не ми е чуждо“ - фината храна, съчетана с чаша вино, лека музика и прекрасна компания. Една от любимите ми комбинации е торта Павлова - с целувки и пресни малини, с чаша ледено шампанско, слушайки концерт в компанията на съпруга ми.

Сентенцията, която обобщава житейската ми философия: Няма попътен вятър за този, които не знае къде отива.

Утре... „Ти си там където са мислите ти. Убеди се, че мислите ти са там, където искаш да си утре.“

Препоръчвам: Не си губи времето с неща, които не можеш да промениш.

Фирмен профил

Лесафр България ЕООД е част от екипа на Lesaffre Group – международен експерт в областта на ферментационните процеси. В българския филиал работят 11 служители, които отговарят за вноса и дистрибуцията на продуктите на Lesaffre Group. Техни клиенти са почти всички хлебозаводи, както и всички големи и средни вериги за търговия на дребно в страната.

Lesaffre Group е създадена през 1853 г. Днес работи на 5 континента, в 50 държави, с 63 фабрики и 10 изследователски центъра.

Подкрепи Economic.bg