Изображения потвърждават за огъващ се дисплей в Motorola Razr

Първите изображения дават някои разкрития

Изображения потвърждават за огъващ се дисплей в Motorola Razr
596 ~ 1 мин. четене
Изображения на новия Motorola Razr V4 се появиха случайно в интернет – първо в Weibo, откъдето обаче бързо бяха свалени, а след това и в SlashLeaks. Ако са реални, тези рендерни файлове хвърлят първи поглед върху дизайна на телефона и наличието на сгъваем екран. 
От изображенията личи и безжична стойка за зареждане, както и гама от аксесоари, поместени в триъгълен пакет. 
Огъващият се елемент първо бе забелязан през януари в изтеклите тогава скици от подадения по-рано патент за устройството. Не става ясно обаче дали има втори дисплей в предната част на телефона, за какъвто слух се чу също. 
За разлика от конкурентните предложения на Samsung и Huawei, Razr изглежда вертикално огъващ се. Това навежда на идеята за телефон с възможност за сгъване до по-малък размер, а не на огъващ се до размерите на телефон таблет.  
Очаква се възродения Motorola Razr да струва около 1 500 долара, според първоначалнат информация в The Wall Street Journal. Кога ще дебютира устройството обаче никой все още не е предполагал. Когато потвърди, че такова устройство все пак се подготвя, компанията каза, че то ще излезе „не по-късно от всички останали на пазара“. 
Подкрепи Economic.bg