Йорданка Фандъкова: Никога не съм крила проблемите

„Гарантираме развитието на метрото“, каза кметът на София

Йорданка Фандъкова: Никога не съм крила проблемите

„Когато се работи, се допускат и грешки, не сме безгрешни, не сме идеални. Никога не съм крила проблемите, напротив – винаги говорим за проблемите открито, често първа ги обявявам и посочвам“.

Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на  четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ. Тя добави, че важното е, че тя изисква всички грешки и пропуски да бъдат отстранявани и че са създадени такива механизми на контрол, които гарантират, че с обществени средства не се плаща за зле свършена работа.

„Изградихме пет кръстовища на две нива, в момента изграждаме шестото. Заедно с правителството разширихме софийския Околовръстен път, изградихме над 16 км невероятна магистрала – Северна скоростна тангента. Вече подготвихме проектите за разширяване на Южната дъга и очакваме следващата година да започнем разширението от квартал „Младост“ до автомагистрала „Тракия“, каза още кметът на столицата.

„Гарантираме развитието на метрото. Всяка година София се превръща в строителна площадка, но за да компенсираме годините на разруха, трябва да работим“, категорична беше Фандъкова.

Коментари: 0