Къде няма да има вода в София на 20 февруари

Къде няма да има вода в София на 20 февруари
От пресцентъра на Столична община съобщиха за планирано спиране на водоподаването на 20 февруари:

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Отдих", кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Димитър Вачев", ул. „Заводско шосе", ул. „Искърско дефиле", ул. „Китка", ул. „Банска", ул. „Отдих", ул. „Шопска"

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искра", вилна зона „Банкя", се налага спиране на водоподаването от10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Искра", ул. „Кукувица", ул. „Кос", ул. „Железничарска"ул. „Средна гора" от ул. „Искра" до ул. „Зора"

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21."Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Коментари: 0