Къде няма да има вода в София на 21 октомври 2019 г.

Два ремонта са предвидени за понеделник

Къде няма да има вода в София на 21 октомври 2019 г.

Снимка: Pixabay

На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Широки път", вилна зона „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Широки път", ул. „Папур", ул. „Трилистник", ул. „Бяла река".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Широки път" ъгъла с ул. „Папур".

-На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ябълкова градина", с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Ябълкова градина" от ул. „Черни връх" до ул. „Върла поляна";
ул. „Стефан Стамболов" от ул. „Върла поляна" до ул. „Горски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марина поляна" ъгъла с ул. „Калугерица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0