Къде ще спира водата в София на 1 ноември 2018 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 1 ноември 2018 г.
На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Бесарабия" от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Лепенец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия" № 70.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Езерото", с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Пирамидите".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирамидите" и ул. „Езерото".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Михаил Кутузов", м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Ген. Михаил Кутузов" от ул. „Еровете" до ул. „Дрян" и ул. „Грамос".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Грамос" на ъгъла с ул. „Ген. Михаил Кутузов".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява", жк. „Изток", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Тинтява" от ул. „Райко Алексиев" до ул. „Тодор Стоянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тинтява" № 1.

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Апостол Карамитев", жк. „Дианабад", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Никола Габровски" № 39А, павилиони на ул. „Никола Габровски" до ул. „Апостол Карамитев", ул. „Апостол Карамитев" № 16, бл. 24 и бл. 25.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Апостол Карамитев" № 16.

-Във връзка с реконструкция на водопровод на бул. „Илиянци", жк. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Илиянци" от ул. "Локомотив" до ул." Първа българска армия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци" на кръстовището с ул. „Локомотив".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина", кв. „Бусманци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Пчелина" от ул. „Троянов път"  до  ул. „Асен Игнатов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника" на ъгъла с ул. „Троянов път".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0