Къде ще спира водата в София на 12 февруари 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 12 февруари 2019 г.
На 12 февруари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Славков", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Орфано", ул. „Порто Лагос", ул. „Адриана Будевска", ул. „Никола Славков" №37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Адриана Будевска " №4.

-Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път", кв. „Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Околовръстен път" от №43 до №47.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстен път" от №43.

-Във връзка с монтаж на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод на ул. „Севастократор Калоян", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Севастократор Калоян" от ул. „Байкал" до пл. „Сборище", 
ул. „Орешарска" от ул. „Севастократор Калоян" до ул. „Даскал Стоян Попандреев", 
ул. „Байкал" от ул. „Севастократор Калоян" до ул. „Герганица", 
ул. „Белите брези" от ул. „Севастократор Калоян" до ул. „Даскал Стоян Попандреев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Севастократор Калоян" ъгъла с ул. „Орешарска".

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Суходолски път", кв. „Филиповци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Суходолски път" по ул. „Люлин" от ул. „Детелина" до ул. „Георги Стоянов" и ул. „Погледец"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плиска" ъгъла с ул. „Христо Матов".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бъдеще", кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Бъдеще" от ул. „Заводско шосе" до ул. „Първа шопска дивизия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бъдеще" ъгъла с ул. „Заводско шосе".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0