Къде ще спира водата в София на 3 май 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде ще спира водата в София на 3 май 2019 г.
304 ~ 2 мин. четене
На 03 май 2019 г. (петък), във връзка с  пресвързване на уличен водопровод на ул. „Акад. Борис Стефанов", жк. „Студентски град", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Акад. Борис Стефанов" от ул. „Атанас Иширков" до ул. „Иван Странски", 
Зимен дворец на спорта.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Зимен дворец на спорта .

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 72, жк. „Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 5048, ул. „Генерал Стоян Стоянов" от ул. 5049 до бл. 68.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 72 вх. Б.

-Във връзка с  пресвързване на уличен водопровод на ул. „Загребска", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Загребска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Загребска" ъгъла с ул. „Любляна".

-Във връзка с  диагностика на уличен водопровод на ул. „Любен Каравелов", с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Любен Каравелов" от ул. "Алеко Константинов" до ул. "Васил Левски";
 ул. "Алеко Константинов" от ул. "Иван Вазов" до ул. "Захари Стоянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алеко Константинов" ъгъла с ул. „Любен Каравелов".

-Във връзка с механично почистане и дезинфекция на резервоар „Шумака", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: вилна зона „Шумака".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе" и отбивката за резервоара.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0