Как да изберете правилния подарък?

Вижте най-скъпите персонални подаръци, подарявани някога

Как да изберете правилния подарък?

Всеки човек обича да получава подаръци, но не всеки е добър в това да избира такива. Редица причини могат да ви накарат да зарадвате близките и приятелите си по уникален начин, особено когато вложите личен елемент. 

При подаръците за мъже винаги е било по-лесно, тъй като с лекота може да се постигне моментът на изненада – стига да знаем от какво имат нужда, можем да ги зарадваме в най-неочаквания за тях момент. При жените обаче е доста по-сложно, тъй като те винаги са подготвени за "неочаквания момент на изненада".

Според направено проучване подаръците, които съдържат символи и отразяват личността на човек, са много по-предпочитани, съобщават от yaza.

При различните поводи можете да използвате няколко метода за създаване на уникалност при подаръците. Например гравирането е персонален подход към всеки човек, защото думите, които бихте написали със сигурност, ще значат много и ще се помнят винаги. Гравираните часовници и гривни са най-подаряваните подаръци.

В последно време актуално е и щамповането на всякакъв вид пособия като тениски, шапки, възглавници, пъзели и др. Страхотно ще е ако изображението е нещо, което например сами сте нарисували. Доста хора залагат на създаването на спомен – например подарък заря, подарък с адреналин (скок с бънджи или рафтинг), подарък екскурзия.


Ето и някои от най- уникалните персонални подаръци

- Ръчно изработена картичка с диаманти, подарена на принцеса от Дубай. (17 000 евро)

- Ръчно изработено колие с рубини и диаманти, подарено на дъщерята на руски олигарх, с медальон буква (400 000 евро)

Гравирана посуда от чисто злати, подарена на принц Уилям (120 000 евро)

Албум за снимки, на стойност 50 000 евро с диаманти и изумруди за раждането на наследник в едни от най-богатите турски семейства

- Златен бюст, подарен на княз Фридрих (70 000 евро)

Коментари: 0