Как да видите Япония и Южна Корея в едно пътуване

Туристическата компания Saga анонсира старта нова 13-дневна обиколка

Как да видите Япония и Южна Корея в едно пътуване

В Азия стартира нов туристически маршрут, който съчетава посещения в градовете и атракциите на Южна Корея и Япония, пише Travel Weekly.

Туристическата компания Saga анонсира старта нова 13-дневна обиколка на Корейския полуостров и Япония Essence of South Korea and Japan през 2019 г.

Маршрутът е предназначен за туристи, които искат да се срещнат веднага с две уникални култури. По време на пътуването, туристите ще могат да посетят южнокорейските градове Кьонджу и Пусан, както и столицата Сеул. Програмата включва разглеждане на забележителности, посещение на палубата за наблюдение в телевизионната кула в Сеул, двореца Гийонбок, паметници на Корейската война и др. Програмата включва и пътуване до демилитаризираната зона, където се състоя срещата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун с президента на Южна Корея Мун Дже-Ин.

Японската част от турнето включва екскурзии в Киото и Токио, наблюдение на планината Фуджи, посещение на вулканичното езеро, храма Кинкакуджи, както и градини с цъфтящи черешови дървета.

Новият маршрут предлага голям брой възможности за гурме. Като част от обиколката, пътниците ще се научат как да готвят японско суши и истински корейски пържени пилета.

Цената е 4500 евро на човек.

Коментари: 0